Хостинг

 • Изберете го вашиот хостинг план
 • Веб простор
 • Месечен сообраќај
 • Број на домени
 • Бесплатен МК домен
 • PLESK (12.5.30)
 • FTP пристап
 • MySQL датабази
 • e-Mail акаунти
 • Back Up (месечно)
 • Поддршка на апликации
 • Starter
  1400 ден* / годишно
 • 4 GB
 • UNLIMIT
 • 1
 • не
 • да
 • да
 • Неограничено
 • Неограничено
 • да
 • WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, SMF и многу други…
 • Premium
  2600 ден* / годишно
 • 9 GB
 • UNLIMIT
 • 1
 • не
 • да
 • да
 • Неограничено
 • Неограничено
 • да
 • WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, SMF и многу други…
 • Businesses
  3800 ден* / годишно
 • 20 GB
 • UNLIMIT
 • 3
 • не
 • да
 • да
 • Неограничено
 • Неограничено
 • да
 • WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, SMF и многу други…
 • RESELLER (VPS)
  12.500ден* / годишно
 • 100GB (SSD) / 200GB (HDD)
 • UNLIMIT
 • 10
 • да
 • да
 • да
 • Неограничено
 • Неограничено
 • да
 • WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, SMF и многу други…

 

*ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

© Digihost 2016. Сите права се задржани.