Ценовник

Цена за регистрација и обнова на домени

Marnet

Официјален партнер за регистрација на .мк домени

.MK | .COM.MK | .NET.MK | .ORG.MK | .EDU.MK | .INF.MK

1 год2 год3 год4 год5 год6 год7 год8 год9 год10 год
Регистрација949 ден1459 ден2009 ден2539 ден3029 ден3509 ден3949 ден4369 ден4759 ден5129 ден
Обнова589 ден1149 ден1689 ден2199 ден2689 ден3149 ден3579 ден3989 ден4369 ден4719 ден

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА: СО СЕКОЈ СТАРТ + ПАКЕТ ДОБИВАТЕ БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА 1 ДОМЕН

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

.COM | .ORG | .INFO | .BIZ | .NET

1 год2 год3 год4 год5 год
Регистрација799 ден1599 ден2399 ден3199 ден3999 ден
Обнова799 ден1599 ден2399 ден3199 ден3999 ден

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА: СО СЕКОЈ СТАРТ + ПАКЕТ ДОБИВАТЕ БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА 1 ДОМЕН

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

© Digihost 2016. Сите права се задржани.