Кошничка за пазарење

Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
Конфигурирај

Категории:
Start - 999 МКД / Годишно
Веб простор 2 GB
Месечен трансфер 40 GB
Контролен панел Cpanel
1 хостиран домен
Неограничен број на parked domains
Неограничен број на MySQL бази
Неограничен број на е-мејл адреси
Неограничен број на FTP корисници
Cloud

Start + - 1999 МКД / Годишно
Веб простор 2 GB
Месечен трансфер 40 GB
Бесплатен МК Домен
Контролен панел Cpanel
1 хостиран домен
Неограничен број на parked domains
Неограничен број на MySQL бази
Неограничен број на е-мејл адреси
Неограничен број на FTP корисници
Cloud

Регистрација на бесплатен домен на избраниот начин на плаќање
Basic - 3799 МКД / Годишно
Веб простор 5.5 GB
Месечен трансфер 200 GB
1 Бесплатен МК Домен
Контролен панел Cpanel
5 хостиран домен
Неограничен број на parked domains
Неограничен број на MySQL бази
Неограничен број на е-мејл адреси
Неограничен број на FTP корисници
Cloud

Регистрација на бесплатен домен на избраниот начин на плаќање
Business - 5199 МКД / Годишно
Веб простор 25 GB
Месечен трансфер 500 GB
1 Бесплатен МК Домен
Контролен панел Cpanel
10 хостиран домен
Неограничен број на parked domains
Неограничен број на MySQL бази
Неограничен број на е-мејл адреси
Неограничен број на FTP корисници
Cloud

Регистрација на бесплатен домен на избраниот начин на плаќање

Secure Transaction Овој формулар за нарачка е прикажан во безбедна околина за да помогне во заштита од злоупотреба на вашата моментална IP адреса (54.81.195.140) од која сте логирани.

Powered by WHMCompleteSolution