Почетна

Веб Хостинг 1499 денари,
Инстант Активација,

Start + Пакет Со Бесплатен .mk домен.

Пререгистрација на .mk домен
589 денари.

Регистрација на .mk домен
949 денари.

МАРнет
Македонска Академска
Истражувачка Мрежа

Официјален партнер за
регистрација на .mk домени

 • Start
  1499 ден / годишно
 • Веб простор 2 GB
 • Месечен сообраќај 40 GB
 • cPanel
 • Start+
  2199 ден / годишно
 • Веб простор 2 GB
 • Месечен сообраќај 40 GB
 • cPanel
 • Basic
  3799 ден / годишно
 • Веб простор 5,5 GB
 • Месечен сообраќај 200 GB
 • cPanel
 • Business
  6199 ден / годишно
 • Веб простор 25 GB
 • Месечен сообраќај 500 GB
 • cPanel
© Digihost 2016. Сите права се задржани.